Wat anderen zeggen

Zie voor referenties ook linked in.

Chantal heeft een heldere aanpak. Als team wilden wij een betere samenwerking mede omdat doelstellingen van het team niet werden behaald. Voordat Chantal aan de slag ging met het team, heeft ze eerst de belangen van de teamleden en onze organisatie onderzocht en in kaart gebracht. Tijdens de teamsessies bracht ze haar waarnemingen in om teamleden bewust te maken van hun eigen handelen. Het feedback geven en ontvangen werd actief geoefend met als resultaat dat er binnen het team een gedragsverandering teweeg is gebracht. Doelstellingen van het team worden gerealiseerd en ook de onderlinge sfeer is verbeterd. Chantal stimuleert zelfverantwoordelijkheid door teamleden zelf stappen te laten nemen. Wat gaan we doen en hoe gaan we dat dan aanpakken? Ik voel me hierbij veilig, gehoord en gezien door Chantal.”

 

mei 2018 | Teamlid van een inkoopteam bij een waterleidingmaatschappij waar Chantal als teamcoach is ingezet


januari 2018 | In een arbeidsmediation tussen werkgever en werknemer zouden beiden Chantal aan anderen aanbevelen.

 


“Dank voor dit lastige traject en jullie ondersteuning hierin zodat duidelijk is geworden dat dit niet meer te handhaven was binnen ons team.”

november 2017 | Teamlid bij een groepsmediation van een GGD (met co-mediator Astrid Kraag)


juni 2017 | De kwaliteit van Chantal als mediator bij een groepsmediation werd als volgt beoordeeld door een team van een waterleidingmaatschappij