Is jouw batterij halverwege de dag al leeg? Herken je jouw stemming niet meer? Probeer je krampachtig alles onder controle te houden? Of zie je jouw collega of medewerker hiermee worstelen?

Volgens de laatste cijfers kampt maar liefst 1 op de 7 werknemers met overmatige stressklachten. Werkgevers worden hierdoor geconfronteerd met steeds meer verzuim. Voor collega’s verhoogt dat vaak de werkdruk.
Herstellen van burnout is een zware en langdurige klus. Laat het niet zover komen. Tijdige aanpak van stressklachten is noodzaak. Burnout Preventie Brabant helpt bij bewustwording en biedt concrete handvatten in de vorm van incompany kennissessies.

Denk hierbij aan:

  • Stress in goede banen leiden;
  • Stress, weet wat je eet;
  • Healthy digital lifestyle;
  • Omgaan met verlies op het werk.

Burnout Preventie Brabant is gespecialiseerd in individuele trajecten op maat. Wij staan met een multi-disciplinair en ervaren team klaar voor begeleiding naar duurzaam herstel van werkenergie. Naast de werknemer ondersteunen wij waar nodig ook zijn team in samenwerking met de werkgever.

 Wij zijn er voor herstel van de werknemer en ontzorgen de werkgever.

BPB werkt aan positieve werkenergie voor werknemers gelet op zelfinzicht, emoties, voeding, beweging, brein en ontspanning;

 

“Iedere werknemer die een burnout vóór blijft voorkomt langdurige uitval als werknemer én als mens.”

 

 

 

“Go Live” Aanbiedingen | beperkt aanbod

Om het live gaan van onze netwerkorganisatie te vieren hebben we drie mooie aanbiedingen:

  • Een persoonlijke HRV meting voor inzicht in jouw stress en herstel balans inclusief adviesgesprek voor verbetering van vitaliteit. Voor de eerste 3 aanvragers van 425 Euro voor 350 Euro (excl btw)
  • Een werkenergieanalyse voor de werknemer. Deze geeft inzicht in persoonlijke energie- en stressbronnen. Samen met jou maken we een persoonlijk plan van aanpak. Voor de eerste 5 aanvragers van 425 Euro voor 350 Euro (excl btw).
  • een in-company lunchsessie voor leidinggevenden met als onderwerp “ Stress in goede banen leiden” Voor de eerste 3 aanvragers van 625 Euro voor 495 Euro (excl btw).

Kijk voor ons actuele aanbod van diensten en workshops voor werkgevers en werknemers op onze site.

Staat preventie van stress bij jou ook hoog op de agenda, wacht niet langer, maak een afspraak.